Diskuze

TAK JAK BYLO NA KOLECH PIJANA

no tak kaja dostal ve fotbale 5:2,9:1

ja sem se ted dobře nažral a du dělat haji

serte na kola stejne prši bežte někam do knajpi:-))))

spis sem zvedavej na ten hraci system aby sme nehraly celej rok v tahu a play off na jedno viteztvi

No já teď dorazil domů,na kolo dneska fakt nemám..

SNAD SE TO PODARI JEN SOUHLASIM

tak koukam že nam přibude par mužstev a asi DOST KVALITNICH tak by to chtelo letos trošku ten mančavt pořadne poskladat a trosku se tomu venovat at udelame dobrej vysledet 3staly lajny a POŘADNOU BANDU SPRAVNEJCH LIDI CO SE NEBUDOU HADAT!!!!!!!

nazdar ty hitparado

JINAK SEZONA A STAROTOVNI UZ JE ZAPALACENY PLATIL TO PALAT A PAK SE MU AKORAT DAJI PENIZE NA ZAČATKU SEZONY,A PAK SE JESTE DOMLUVIME NA PŘESNO CO TEN TURNAJ KDO TAM BUDE SPAT JAK POJEDEM ATD ATD.....

tak pijanka dejte si dneska poradne do tela na těch kolech ja ted mizim zase do fitka tak čest a v sobotu na ty kola teda dojdu no sice nerad mě kolo moc nebere ale tak aby byla kondička sem ted nejak zlenivjel jak svina,jo a ty štulpny beru sou dobry lepši jak ty pleteny koupim si dvoje

ajo dada nejede

jasny ty kratasi uz je zbytecnost. ale jen ze by to vypadalo

sud platí ten kdo má nejvíc příspěvků v diskuzi

kurňa Dado děláš v Tedomu něco si pořád tady

Co se týče mě tak já určitě ty kraťasy nechci.

levněji to nevím dresy by jsme asi měly nechat přidělat, když už od tam jedny máme. Ty pletený štulpny stojí 180,- ale nic nevydrží.
nazdar panove tak lukyn se ani neozval nic a macek to odpiskal ale ja s karlikem sme vyrazily a dali sme si 20km v terenu v lese pak cyklostesky