Diskuze

nazdar

DOMLUVIL BYCH TO VŽDY U KABIN V 18:00 A JEL POUŠOVEM A NĚKAM SMĚR SOKOLÍ.TAM JE DOBRÁ HOSPODA,ALE AŽ PŘI CESTĚ ZPĚT.

ČAU BANDO,JÁ SE OMLOUVÁM, ALE NEMĚL JSEM ČAS SE DOSTAT NA POČÍTAČ.jÁ BYCH TY KOLA DAL ČTVRTEK,SOBOTAOD 18:00 A KDO PŘÍJDE,TAK PŘÍJDE A POJEDEME.3 NABO 4 LIDIČKY SE VŽDYCKY SEJDOU,TAK BY TO MOHLO BÝT FAJN.

no takovej spam tady

Gratuluji Vildovi a Lucce.
Ať jste všichni zdraví a máte se rádi!

Díky všem, co se zúčastnili mých narozenin na Šanci.

Fotky co jste po mě chtěli, vypálím na cd a předáme si je. Posílat to mailem je nemožný.

Dále vás chci poprosit, především pana Málka, ady se ujal dotažéní organizace toho turnaje. Dát dohromady všechy lidi, golmana a zajistit to ubytování. Díky moc opravdu na to nemám čas a myslím si, že by se s tím nemělo moc dlouho čekat.

Jak jistě tušíte, léto se neobejde bez brigády na hříšti.
Zvolme proto termín s dostatečným předstihem a káždý ať dres co má doma přinese v tento den a nebo ho pošle, v případě, že se brigády nezúčastní. V kabinách přiřadíme ke žlutým černé, vše sepíšeme a hned uvidíme, jak na tom jsme.

Pro ty kola jsem 100%, jen nevím kolik budu mít času.
Proto navrhuji udělat to pravidelně a myslím, že po každé se nás pár sejde a někam vyjedem. Stejně by jsme se většina neschodli na jednom či dvou termínech.

Nazdárek, poslední info před dovolenou!
Koudy, Radek Jež, Mara, Michal Bartůňek a Vilda mají propadlé registračky. To znamená: 400kč a fotku doručit co nejdříve panu Palátovi. On to vyřídí.

tak pijana s kolem souhlasim ikdyz sem se chtel spis ted valet a uzivat si leto trošku přibrat ale tak co at je aspon forma na pristi sezonu ne ale ten beh to semnou nepocitejte spis by sme obcas mohly zajit do fitka :-)

Dobře Trybu ! Jentak dál !! Konečně maj ty stránky úroveň

ty si kajo privazes kreslo za kolo a tam bude dada sedet

Trybu: a dada si to dá semnou, když je tím kapitanem,

a pro kaju bude sobta kolo potom vybeh a v nedelu taky

TAK TO JE PAK JEDNO,ALE MUSÍME DÁT URČITÝ ČAS.