Diskuze
Karlos18 | 25.06.2010 20:12
nazdar , tady někdo píše pohádky, že Trybu? jinak ty kola bych klidně taky čtvrtek a sobotu, a v sobotu i dřív než v 18 h
nazdar , tady někdo píše pohádky, že Trybu? jinak ty kola bych klidně taky čtvrtek a sobotu, a v sobotu i dřív než v 18 h
medvěd007 | 25.06.2010 20:07
DOMLUVIL BYCH TO VŽDY U KABIN V 18:00 A JEL POUŠOVEM A NĚKAM SMĚR SOKOLÍ.TAM JE DOBRÁ HOSPODA,ALE AŽ PŘI CESTĚ ZPĚT.
DOMLUVIL BYCH TO VŽDY U KABIN V 18:00 A JEL POUŠOVEM A NĚKAM SMĚR SOKOLÍ.TAM JE DOBRÁ HOSPODA,ALE AŽ PŘI CESTĚ ZPĚT.
medvěd007 | 25.06.2010 20:04
ČAU BANDO,JÁ SE OMLOUVÁM, ALE NEMĚL JSEM ČAS SE DOSTAT NA POČÍTAČ.jÁ BYCH TY KOLA DAL ČTVRTEK,SOBOTAOD 18:00 A KDO PŘÍJDE,TAK PŘÍJDE A POJEDEME.3 NABO 4 LIDIČKY SE VŽDYCKY SEJDOU,TAK BY TO MOHLO BÝT FAJN.
ČAU BANDO,JÁ SE OMLOUVÁM, ALE NEMĚL JSEM ČAS SE DOSTAT NA POČÍTAČ.jÁ BYCH TY KOLA DAL ČTVRTEK,SOBOTAOD 18:00 A KDO PŘÍJDE,TAK PŘÍJDE A POJEDEME.3 NABO 4 LIDIČKY SE VŽDYCKY SEJDOU,TAK BY TO MOHLO BÝT FAJN.
Trybu # 10 | 25.06.2010 18:04
N E W A N K E T A
N E W A N K E T A
Trybu # 10 | 25.06.2010 17:51
no takovej spam tady jinak myslel sem ze karlikovi jde fotbal lepe ale zacutali jsme si dobre jinak kola bych videl asi zas jak sme meli treninky ve ctvrtek nebo sobota ale to zas bude pulka tymu vozrala jinak martas preju hezkou dovolenou
no takovej spam tady jinak myslel sem ze karlikovi jde fotbal lepe ale zacutali jsme si dobre jinak kola bych videl asi zas jak sme meli treninky ve ctvrtek nebo sobota ale to zas bude pulka tymu vozrala jinak martas preju hezkou dovolenou
Martin Janata | 25.06.2010 16:35
Gratuluji Vildovi a Lucce.
Ať jste všichni zdraví a máte se rádi!
Gratuluji Vildovi a Lucce.
Ať jste všichni zdraví a máte se rádi!
Martin Janata | 25.06.2010 16:16
Díky všem, co se zúčastnili mých narozenin na Šanci.
Díky všem, co se zúčastnili mých narozenin na Šanci.
Martin Janata | 25.06.2010 16:13
Fotky co jste po mě chtěli, vypálím na cd a předáme si je. Posílat to mailem je nemožný.
Fotky co jste po mě chtěli, vypálím na cd a předáme si je. Posílat to mailem je nemožný.
Martin Janata | 25.06.2010 16:11
Dále vás chci poprosit, především pana Málka, ady se ujal dotažéní organizace toho turnaje. Dát dohromady všechy lidi, golmana a zajistit to ubytování. Díky moc opravdu na to nemám čas a myslím si, že by se s tím nemělo moc dlouho čekat.
Dále vás chci poprosit, především pana Málka, ady se ujal dotažéní organizace toho turnaje. Dát dohromady všechy lidi, golmana a zajistit to ubytování. Díky moc opravdu na to nemám čas a myslím si, že by se s tím nemělo moc dlouho čekat.
Martin Janata | 25.06.2010 16:08
Jak jistě tušíte, léto se neobejde bez brigády na hříšti.
Zvolme proto termín s dostatečným předstihem a káždý ať dres co má doma přinese v tento den a nebo ho pošle, v případě, že se brigády nezúčastní. V kabinách přiřadíme ke žlutým černé, vše sepíšeme a hned uvidíme, jak na tom jsme.
Jak jistě tušíte, léto se neobejde bez brigády na hříšti.
Zvolme proto termín s dostatečným předstihem a káždý ať dres co má doma přinese v tento den a nebo ho pošle, v případě, že se brigády nezúčastní. V kabinách přiřadíme ke žlutým černé, vše sepíšeme a hned uvidíme, jak na tom jsme.
Martin Janata | 25.06.2010 16:03
Pro ty kola jsem 100%, jen nevím kolik budu mít času.
Proto navrhuji udělat to pravidelně a myslím, že po každé se nás pár sejde a někam vyjedem. Stejně by jsme se většina neschodli na jednom či dvou termínech.
Pro ty kola jsem 100%, jen nevím kolik budu mít času.
Proto navrhuji udělat to pravidelně a myslím, že po každé se nás pár sejde a někam vyjedem. Stejně by jsme se většina neschodli na jednom či dvou termínech.
Martin Janata | 25.06.2010 16:00
Nazdárek, poslední info před dovolenou!
Koudy, Radek Jež, Mara, Michal Bartůňek a Vilda mají propadlé registračky. To znamená: 400kč a fotku doručit co nejdříve panu Palátovi. On to vyřídí.
Nazdárek, poslední info před dovolenou!
Koudy, Radek Jež, Mara, Michal Bartůňek a Vilda mají propadlé registračky. To znamená: 400kč a fotku doručit co nejdříve panu Palátovi. On to vyřídí.
malys | 25.06.2010 15:11
tak pijana s kolem souhlasim ikdyz sem se chtel spis ted valet a uzivat si leto trošku přibrat ale tak co at je aspon forma na pristi sezonu ne ale ten beh to semnou nepocitejte spis by sme obcas mohly zajit do fitka :-)
tak pijana s kolem souhlasim ikdyz sem se chtel spis ted valet a uzivat si leto trošku přibrat ale tak co at je aspon forma na pristi sezonu ne ale ten beh to semnou nepocitejte spis by sme obcas mohly zajit do fitka :-)
Dada19 | 25.06.2010 6:28
Dobře Trybu ! Jentak dál !! Konečně maj ty stránky úroveň
Dobře Trybu ! Jentak dál !! Konečně maj ty stránky úroveň
Trybu # 10 | 24.06.2010 23:27
Trybu # 10 | 24.06.2010 23:04
tabulka zlepsena
tabulka zlepsena
Trybu # 10 | 24.06.2010 22:47
ty si kajo privazes kreslo za kolo a tam bude dada sedet a ty ho povezes
ty si kajo privazes kreslo za kolo a tam bude dada sedet a ty ho povezes
Karlos18 | 24.06.2010 22:46
Trybu: a dada si to dá semnou, když je tím kapitanem,
Trybu: a dada si to dá semnou, když je tím kapitanem,
Trybu # 10 | 24.06.2010 22:44
a pro kaju bude sobta kolo potom vybeh a v nedelu taky
a pro kaju bude sobta kolo potom vybeh a v nedelu taky
Kategorie: hokejbal
Návštěv: 61129
Dnes: 1
Online: 4
TAK TO JE PAK JEDNO,ALE MUSÍME DÁT URČITÝ ČAS.