Diskuze

Jak jsem šel včera dom,tak na přejezdu sejmul vlak vožralího borca,tak sanitka,policajti,hasiči, ale prej ho to jenom lízlo a odhodilo na stranu.

A kdo tam všechno jel?

Ty brácho,to nemůžeš chtít, aby tě Karlík chránil ještě mimo hřiště.Stačí že tě chrání na hřišti.On by to v tý Starči vymlátil a nikdo by tam zůstal.To jsi dostal tolik?

To bude nové logo medvědů,tak se mi do nich neser nebo ti udělám KO.Tak mi taky kousek dej a nedělej chutě.

To neřeš brácho,Bosten zní docela dobře,aspoň to nikdo nemá..Jo dostal jsem ve Starči,nějak nakonci..vím hovno,asi Mackáno ví víc.Já jen vím,že jsem byl celej od krve

Se musím smát brácho..koukl jsem na to tvoje medvědí logo..to je votřesný..

4au Vildo, prosím změn mi ten Bosten na Boston.Moc dík.A co malá, jak to vypadá?

Já jsem to tukl špatně a už se mi to nechtělo měnit.Tos dosstal ve Starči?Ten meloun tě pěkně prožene po těch zelenejch.

Nazdar Bostene

Tak jak to včera dopadlo?Jáká byla Stařeč?To byla zase akce.Brácho, jak ti je?

Čau brácho, tak jsem tady a nezapomen, že Bosten je Bosten

Tak dneska večer pitnej režim pánové !

A to Malis ještě nevíš,že mi budeš vykat,nosit hokejky a na dres mi vlastnoručně vyšiješ "céčko"..

Koukal jsem,že ty bukvice ze Starýho Brna jsou tam nahlášení taky..takže vítěz je jasnej ne ?

V sobotu jdete do kabin slzaboys ? Já jo.To zase dopadne..

malis ty ses beztak volil sam vid

kurva koukam ze bude novej kapitan drahomir

Čau, já bych přinejhorším možná golmana sehnal, ale s tou registračkou nevím

Nazdar, v sobotu 19.6. v 15:00 hodin se sejdeme v kabinách. Je potřeba tam pořádně uklidit. Dále se musíme domluvit na ten příští rok. Hlavně kdo bude hrát. Jestli někdo nemůže, tak dejte vědět jak jste na tom. Dejte vědět všem kdo vás napadne, kdo by třeba chtěl hrát, ať je čas na registračky atd. Díky

pánove kdo ma teda cislo na martyho tak mu brnknite a domluvte snim ten turnaj jestli by jel jinak sme vazne namydleni bez golmana

To je docela komplikace..protože jestli nepojede Marty,tak tam opravdu budem muset postavit ten sud..

Mě smetl vlak ve Starči